Beste vrienden en gewaardeerde leden van onze community,

Afgelopen week hebben we besloten om niet meer als VOF verder te gaan met The Gobl-Inn.
Hoewel we een aantal mijlpalen hebben bereikt en een mooie groep met enthousiaste mensen om ons heen hebben, maken we niet de stappen die we zouden willen. Dit heeft er voor gezorgd dat we de keuze hebben gemaakt om het winstoogmerk uit The Gobl-Inn te halen en het op een informele, hobbymatige wijze zullen voortzetten! 🎲❤️‍🔥

Dit betekent dat de website en webshop zullen sluiten. Ook zullen de socials niet meer actief zijn, dus vind ons op Discord 😁

Wat heeft dit voor gevolgen?
Allereerst heeft dit geen invloed op lopende of geplaatste bestellingen, deze worden nog gewoon vervuld! Wel is het zo dat er geen nieuwe bestellingen meer mogelijk zijn via de webshop.

Ten tweede, de Discord Community zal wel actief blijven zodat we in verbinding blijven en samen kunnen blijven genieten van onze hobby’s! Vooralsnog zal de GameDay naar vermogen blijven bestaan, en is de eerstvolgende editie op 02-06-2024.

Tot slot zullen hier en daar wat dingen kunnen veranderen, maar dit betreft voornamelijk zaken achter de schermen met geen tot weinig invloed op jullie speelplezier.

We zijn ontzettend dankbaar voor de steun die we hebben ontvangen van onze klanten, partners en teamleden.  

Tot kijks op de Discord!
(Ook voor contact, volg de link hierboven naar de Discord😋)