Mijn account

Bereid je voor op een eindeloos avontuur

Magic: the Gathering is het meest populaire en de meest gespeelde TCG ter wereld. Wanneer je jouw eerste eigen deck speelt en kennismaakt met de politiek, de glimlach en de samenkomst weet je meteen waarom dit spel al meer dan 20 jaar door miljoenen mensen gespeeld wordt.

Hoe ver durf jij te gaan om de overwinning veilig te stellen? Ga je voor de kwantiteit of de kwaliteit? De agressie of de verdediging? Kies jouw eigen stijl en wordt een winnaar op jouw eigen manier…

Magic: the Gathering is een spel dat draait om de regels. En hoewel er aan de keukentafels vaak luchtig wordt omgegaan met bijvoorbeeld de ‘phases’ of de ‘stack’, is het belangrijk om enige structuur aan te houden. Onze MTG Judges helpen jou daarmee graag! Je kan ze vinden op onze Discord (klik op het plaatje links om te joinen). Ook hebben wij Deck Tech Specialists aanwezig om te helpen met jouw deckbuilding! Je kan ze taggen zodat je snel geholpen wordt. Binnenkort zal hier nog een introductie gids komen met de basisregels.