Mijn account

WAAROM EEN LOYALIST?

The Gobl-Inn Knight

Bewust kopen maakt van jou een echte liefhebber...

Wij zijn ervan overtuigd dat jij, net als ons, écht houdt van jouw hobby's! Maar je wilt er niet meer aan uitgeven dan nodig, toch? Wij hanteren een webshop op basis van pre-order. Dat betekend dat wij geen voorraad hebben en daardoor tegen de scherpst mogelijke prijs nieuwe producten óf overtollig assortiment kunnen aanbieden. Ná de pre-order lopen de bestellingen via onze partner MTG-Shop. Dus, ga voor goedkoop Magic: the Gathering. Je vindt het bij ons! Als Loyalist ben je bij een pre-order gegarandeerd nóg goedkoper uit dan onze reguliere klanten. De prijzen worden automatisch verrekend wanneer je de rang hebt.

HOE WORDT JE EEN LOYALIST?

The Gobl-Inn Merfolk
The Gobl-Inn Merfolk 2

Een Gobl-Inn Loyalist is iemand die zich heeft geregistreerd op onze website met een account en het onderstaande inschrijfformulier heeft ingevuld. Wanneer je beiden hebt gedaan krijg je vanuit ons een seintje wanneer we jou de Loyalist rank gegeven hebben. Kortingen worden op dat moment automatisch verrekend. Zo simpel is het dus!

Als Gobl-Inn Loyalist geniet je automatisch van kortingen op je bestellingen. Je krijgt op iedere bestelling automatisch korting, afhankelijk van de totale orderwaarde, beginnend vanaf €20,- zonder maximaal orderbedrag. Wij rekenen met percentages die zichzelf aanpassen op basis van de orderwaarde.

De kortingen voor een individueel artikel staan in de tekst bij het artikel in de webshop erbij vermeld. Wanneer je een combinatie besteld van meerdere artikelen zal de uiteindelijke korting (percentueel) verrekend worden met de totale orderwaarde. Zo krijg je waar je recht op hebt!

Nee, er worden alleen geen kortingen verrekend bij een totale orderwaarde lager dan €20,- omdat we daar vaak niet lager kunnen gaan dan de korting die we daar sowieso al op berekend hebben. Verder mag je de combinaties zo gek maken als jij wenst!

Iedereen begint als Gobl-Inn Loyalist #1. Wij zijn enorm loyaal naar onze klanten en wij hopen dus ook op een langdurige band (ook in de community). Hoe meer loyaal naar ons bent, hoe sneller je zal groeien qua rank. En iedere rank heeft zijn eigen voordelen! Overigens straffen wij jou niet wanneer je tevreden bent met de #1 rank.

WAT ZIJN DE LOYALISTS?

Loyalist Rank #1

The Gobl-Inn - Loyalist 1

Loyalist Rank #2

The Gobl-Inn - Loyalist 2

Loyalist Rank #3

The Gobl-Inn - Loyalist 3

SPAAR XP VOOR gratis LOOT!

Als Loyalist spaar je voor gratis loot. Dit is geheel gratis, je hoeft er geen geld voor te investeren óf bestellingen te plaatsen. Op onze Discord verdien je XP op basis van jouw activiteit (posten, liken, interactie). Wanneer je een bepaalde rank behaald en een Loyalist bent, kan je automatisch jouw beloning verzilveren!  

Begin vandaag nog met sparen voor jouw gratis loot!

Magic: the Gathering

Gobl-Inn - MTG Puntensysteem

Dungeons & Dragons

The Gobl-Inn - Loot D&D

Boardgames

Coming Soon

Magic: the Gathering

Boosters: Set Booster van The Lost Caverns of Ixalan, Wilds of Eldraine óf March of the Machine.
Accessoire: Deck & Sleeves van GameGenic/Ultra Pro óf 1x Playmat (keuze uit 3).
Boosterbox: Draft Boosterbox van The Lost Caverns of Ixalan, Wilds of Eldraine óf March of the Machine.

Dungeons & Dragons

Dice Set: Een kleurenselectie die op dat moment beschikbaar is van Chessex.
Accessoire: Een dry erase battlemap, spellcards óf wilderness battlemaps. 
Supplement: Een adventure óf regeltechnisch boek. 

0
Loyalists
The Gobl-Inn - Vampire

Join the community!